FAST PRIS HVER MÅNED

Vælg din månedlige ydelse nemt og bekvemt.
Hos Wium Optik tilbyder vi tre forskellige ydelser, så der er noget for enhver smag og ethvert budget:

Fast Pris – Basic: 199,- pr. måned – køb for op til 10.000,-
Fast Pris – Multi: 299,- pr. måned – køb for op til 15.000,-
Fast Pris – MultiPlus: 499,- pr. måned – køb for op til 30.000, –

Uanset hvad I vælger, betaler I aldrig over pris. Løbetiden på jeres køb afhænger af produktets pris og jeres valgte månedlig ydelse, men en ting er sikkert: I vil aldrig opleve at betale mere pr. måned end aftalt. Dette garanterer jer en budgetvenlig løsning uden skjulte omkostninger eller uforudsete udgifter.

I bestemmer selv, om den månedlige ydelse skal være 199,- / 299,- / eller 499,- pr. måned.

Med Fast Pris kan du og HELE familien få briller fra alle hylder

Køb briller til hele familien til faste priser. Er I trætte af store og måske uventede omkostninger, når det kommer til at købe nye briller? Hos Wium Optik introducerer vi en løsning til dig og hele din familie. Med fast pris får I faste månedlige priser på briller, hvor I har den fulde kontrol og fleksibilitet.
Med vores transparente priser kan du og hele din familie vælge briller fra øverste hylde, uden at bekymre jer om overraskende udgifter.

Fordelene ved fast pris

Der er en del fordele forbundet ved at vælge denne løsning. Der er god fleksibilitet, hvor I kan vælge netop den ydelse der passer til jer. Der vil ikke være nogen uforudsigeligheder eller skjulte gebyrer. I kan uden begrænsning, vælge frit blandt alle briller i butikken, og sidst men ikke mindst så kan en medlemskonto dække hele familien, så alle kan få nye briller, når behovet opstår.

Kom ind i butikken
Hvis I er interesseret i at høre mere om priserne og dets fordele, kan I altid kigge ind i butikken og få en snak om alle jeres fordele. Vi guider jer personligt og ud fra hvad I har af ønsker og behov. Kontakt os for at høre mere. Vi finder den perfekte løsning der passer til dig og din families behov.