<h1>Synsprøve</h1>
<h3>Sikkerhed for et godt syn</h3>
<strong>SYNSPRØVE – HVORDAN?</strong>
En almindelig synsprøve udføres ved hjælp af bogstavstavler og en såkaldt phoroptor. Det er egentlig bare en ”kæmpebrille” med mange brilleglas. Synsprøven består af op til 21 test, der kan afsløre eventuelle synsfejl. Efter behov kan der foretages yderligere individuelle prøver. De kan omfatte en måling af øjets optiske system, så vi kan konstatere, om der f.eks. er fokuseringsbesvær, bygningsfejl og samsynsproblemer. Derudover kan øjenmusklernes funktion testes, og endelig kan en synsprøve omfatte test af f.eks. farvesyn, dybdesyn og stereosyn.

I særlige tilfælde kan der være behov for en grundig undersøgelse af hornhinden og en måling af trykket i øjet. Er der problemer, som vi ikke kan løse, henviser vi til øjenlægen.

Som en vigtig del af synsprøven vil vi stille dig en række spørgsmål om arbejdsmiljø, læsevaner, øjenproblemer, hovedpine o.l., og ud fra prøveresultater og svar vil du få et forslag til løsning af eventuelle synsproblemer. Løsningen kan f.eks. være synstræning, kontaktlinser eller briller.

En synsprøve hos os varer typisk en halv time – en investering i dit syn, som kan forbedre din livskvalitet markant. For den mest problemfri oplevelse anbefaler vi, at du booker en tid på forhånd, enten online eller ved at kontakte os direkte. Lad os sikre, at dit syn er det bedste.