Tørre øjne

Blink – så er der ikke et øje tørt

Vi kender det alle: På et eller andet tidspunkt begynder øjet at ”klø” eller at være irritabelt. Som regel sidst på dagen eller ud på aftenen kan du få tørre øjne. I disse DVD tider kan man jo altid lige sætte sig med slutningen af ”Borte med blæsten”. Så kommer tårerne automatisk. Spøg til side, der findes i dag flere måde at give øjet den normale fugtighed på. Det vi anbefaler er ”kunstige tårer” eller komfortdråber, som man også kalder dem.

LIGE SÅ NATURLIG SOM AT BLINKE MED ØJET

Vi har øjendråber som er et middel, der fungerer næsten på samme måde som øjets egne tårer. De har jo til formål at holde overfladen af øjet fugtig med en ”tårefilm”. Øjendråberne fungerer på den måde, at det ”smører” øjet med fx hyaluronat. Det er et stof, der findes naturligt i øjet. Hyaluronat fungerer så øjet i en lang periode føles forfrisket og i god balance.
Bruger du kontaktlinser, er det meget normalt at man kan opleve tørre øjne i løbet af dagen. Her kan disse komfortdråber også være en god hjælp.

BLINK IND TIL OS

Hos os er dit syn vores prioritet. Vi forstår de udfordringer, tørre øjne medfører, og er her for at støtte dig med specialiserede løsninger og ekspertvejledning. Besøg vores butik eller kontakt os for at lære mere om, hvordan du kan forbedre dit syn og øjenkomfort. Lad os hjælpe dig med at genoprette balancen i dine øjne, så du kan nyde klar og komfortabel syn, uanset dine daglige aktiviteter.
Kontakt os eller kom ind i butikken og få personlig vejledning.